Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamlığından İlçe Esnafına Destek
banner229

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsüne karşı Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, ilçe merkezinde bulunan esnafı ziyaret ederek, yüz maskeleri ile el dezenfektanları dağıttı.

Şirvan Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Vefa Destek Grubu tarafından ilçede faaliyet gösteren kahve, lokanta, kuaför vb. işyerlerine ziyarette bulunularak; 2000 adet maske, 10 adet ayaklı dezenfektan aparatı, 18 Bin adet karton bardak, 50 litre el dezenfektanı, 100 litre çamaşır suyu, 20 adet sprey tregeli şişesi dağıtıldı.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, İlçe Jandarma Komutanı Ali Al, İlce Emniyet Amiri Mevlüt Arslanalp ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Furkan Özüak ile birlikte açık olan kahvehaneler, lokantalar ve berberler denetlenerek, normalleşme süreci hakkında bilgilendirdiler.

Vefa Destek Grubu Yöneticilerinin de iştirak ettiği ziyaretlerde vatandaşlara ve esnaflara bilgiler verilerek, Pandemi sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılarak tedbirlere riayet edilmesi hususunda uyarılarda bulundular.

Esnaf ziyaretleri sırasında sosyal mesafe kurallarını hatırlatmayı da ihmal etmeyen Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, maske kullanımı ve hijyen konusunda da dikkatli davranılması gerektiğini dile getirdi.

Esnaflar da Kaymakam Memiş İnan’a ziyaretlerinden ve destek vererek bilgilendirmelerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.