Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediyesinden Karantinada Olan Ailelere Gıda Yardımı
banner229

Şirvan Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun, Kovid-19'la mücadele kapsamında aldığı kararla karantinaya alınan Şirvan ilçe merkezinde yaşayan maddi durumu iyi olmayan ailelere Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediyesi gıda yardımında bulundu.

Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediyesi, yeni tür koronavirüs (covıd-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında faaliyetlerine devam ederken, karantinaya alınan ilçe merkezinde maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda desteği vermeye devam ediyor.

Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediyesi, koronavirüs tehdidi taşıyan 14 günlük evlerinde karantinaya alınan maddi durumu iyi olmayan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını gideriyor.

Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediyesi, ölümcül covıd-19 salgınının Türkiye’de görülmesi ile birlikte aldığı tedbirleri sürdürürken, mağduriyetlerin yaşanmaması adına da vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Belediye Başkanı Necat Cellek’in talimatları doğrultusunda karantinaya alınan bölgelere destek olmaya devam ediyor. Bu çerçevede belediye ekipleri karantinaya alınan maddi durumu iyi olmayan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını gideriyor.

Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediyesi tarafından sunulan destekler vatandaşların takdirini toplarken, desteklerinden ötürü Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Belediye Başkanı Necat Cellek'e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.