Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamlığı ile GAP İdaresi Başkanlığı Arasında “Yüksek Telli Bağ Sistemi” Projesi Protokolü İmzalandı
banner229

Tarımsal Üretimin Desteklenmesi Programı kapsamında; GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ve Şirvan Kaymakamlığı himayelerinde Şirvan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülecek “Yüksek Telli Bağ Sistemi” projesi protokolü taraflarca imzalandı.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığındaki törende işbirliği protokolü Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Bölge Başkanı Mehmet Açıkgöz tarafından imzalandı.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’ın GAP Bölge Kalkınma İdaresi Bölge Başkanı Mehmet Açıkgöz yaptığı görüşmeler neticesinde GAP kapsamındaki bir başka mevcut proje olan ve ulusal basında büyük ses getiren Şirvan ilçemizle özdeşleşen “Şirvan Polenini Markalaştırma Projesi” revize edildi.

Son olarak Şirvan ‪İlçe Kaymakamı Memiş İnan’ın yoğun görüşmeleri ve ısrarı sonucunda GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın Kasım ayı proje dönemi içerisinde “Fıstık Bahçe Kurulumu Projesi” sözü alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.