Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Hasar ve Başkan Cellek, Köy Okullarını Ziyaret Etti
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, ilçede hafta başından itibaren yüz yüze eğitime başlanan Yolbaşı İlköğretim okulunu ve Şehit Jandarma Kamil Baltacı ortaokulunu ziyaret ettiler.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ,İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve Mehmet Fikri Akdemir ile birlikte Özpınar Jandarma Karakolunu, Yolbaşı İlköğretim okulunu ve Şehit Jandarma Kamil Baltacı ortaokulu ziyaret edip öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

Kaymakam Hasar, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilere başarı ve öğretmenlere kolaylıklar dilerken, maske, mesafe ve hijyen konularında sohbetler gerçekleştirdi.

Kaymakam Hasar, “Eğitim ve öğretimin sürdürülebilir olması hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz açısından çok önemli. Milli Eğitim Bakanlığımızın koymuş olduğu kurallara uyarak,bunlara harfiyen riayet ederek çocuklarımıza da burada alışkanlıklar kazandırarak hastalığın bulaşmasının önüne geçilmesi yönünde çalışmalar devam edecek. İnşallah en kısa sürede diğer çocuklarımızı da okullarımıza alarak normal süreçte eğitim-öğretime devam edeceğiz. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Hasar, sağlık için koronavirüs ile mücadele tedbirlerinin elden bırakılmaması gerektiğini vurguladı.

Salgının sona ermesi ve sağlıklı günlere ulaşıp okulların tamamının yüz yüze eğitime açılması temennisinde bulunan Kaymakam Hasar, Öğrencilere ikinci eğitim öğretim dönemini iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek, "Bazı ders ve konularda açığınız olmuştur. Derslerinize çok ve planlı şekilde çalışarak açığınızı kapatın. Başarılı olabilmeniz için kaliteli ve planlı bir şekilde çalışmanız gerekir." dedi.

Ziyaret esnasında, Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve beraberindekiler Özpınar Jandarma Karakolunu ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.