Bu haber kez okundu.

Siirt’ten İdlib'e 8 Briket Ev Desteği
banner229

Siirt’te başlatılan kampanya kapsamında, Suriye’nin İdlibbölgesinde mültecilerin soğuktan korunması için 8 briket ev inşa edilecek.

Siirt İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesince başlatılan kampanya kapsamında Vatandaşlar ile Din  Görevlilerinin  katkılarıyla 48 Bin Tl toplandı. Para, Suriye’nin İdlib bölgesinde briket ev yapılması için Türkiye Diyanet Vakfına gönderildi. İdlib bölgesinde 8 briket evin yapılacağı yere Siirt Sokağı ismi verilecek.

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Yardım kampanyası kapsamında bugüne kadar il genelinde 48 bin lira para toplandığı, toplanan yardımların Suriye'nin İdlib bölgesinde zorlu kış koşullarında sıcak bir yuva arayışı içerisinde olanlar için briket evlerin inşa edilmesinde kullanılacağını söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.