Bu haber kez okundu.

Siirt’te YGS Sınavına 13 Bin 180 Kişi Girdi
banner229

Siirt'te, ÖSYM tarafından yapılan Yüksek öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS), 13 bin 180 aday sınava girdi.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS), girecek öğrenciler, yapılan üst aramalarının ardından sınav salonlarına alındı. Siirt İbrahim Hakkı İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sınava giren öğrencilerin aileleri sınav boyunca Kur'an-ı Kerim okuyor.

İçişleri Bakanlığı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, Siirt Üniversitesi Kezer Kampüsünde sınava giren öğrencilere ve yakınlarına Belediyeye ait ikram aracıyla çorba ikramında bulundu.

Öte yandan Siirt Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığınca adaylar ve ailelerine yönelik sınav günü boyunca şehir içi taşıma hizmetlerini ücretsiz yaptı.

Velilerden Mansur Başaran, "Siirt Belediyesinin öğrencilere ve bize sınav gününde ücretsiz ulaşım sağladığı için teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığın daha da artmasını diliyorum." dedi.

İl geneli yapılan sınavda, 54 bina 732 salonda bin 969 görevli bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.