Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE ’YENİ NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ KONSEPTİ’, VATANDAŞLARIN HİZMETİNE GİRDİ
banner229

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ‘nün kamu hizmetlerinde dijital dönüşüme yönelik vizyonuyla tasarlanan Siirt İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü yeni konseptiyle hizmete girdi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, yeni konsepte yapımı tamamlanan İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Samet Öztürk ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Akın Kul’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, kurumu gezerek, inceledi.Nüfus çalışanlarıyla sohbet etti. 

Vali Hacıbektaşoğlu, Nüfus Müdürlüğüne gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek, verilen hizmetlerden memnun olup, olmadıklarını sordu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Vali Hacıbektaşoğlu,”Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti Projesini hayata geçiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ’ya ve emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Yeni konsepte tasarlanan Siirt Nüfus Müdürlüğü’nde hem vatandaşlara hem de personele daha modern, temiz ve ferah bir ortam sunulmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin hizmet kalitesini artırmak, hizmetlerin hızlı, etkin ve verimli sunulması amacıyla ülke genelindeki nüfus müdürlüklerinde yenileme çalışmaları yapıldığını ve bu çalışmalar kapsamında ‘Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti’ oluşturulduğunu söyledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, amaçlarının teknolojinin son imkânlarını da kullanarak halkımıza hızlı ve kaliteli kamu hizmeti sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Valilik hizmet binası içinde hizmet veren PTT Şubesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.