Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU, ŞEHİT ANNELERİNİ VE YAŞLILARI ZİYARET ETTİ
banner229

Anneler Günü dolayısıyla Vefa Sosyal Destek Grubu şehit annelerini ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Siirt Valiliğine bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, 10.10.1993 yılında Pervari Tuzcular Köyünde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Mehmet Şirin Baytekin’in eşi Huri Baytekin, 04.10.1993 tarihinde terör örgütü PKK tarafından Şirvan ilçesi Daltepe Köyünde 33 masum vatandaşı katledildiği katliamda (2) çocuğunu şehit veren Vesile Kayğaş ile yine 1995 yılında Terör örgütü PKK tarafından Pervari Palamutlu köyünde şehit edilen Fevzi Bağa’nın eşi Heyivhan Bağa’yı ziyaret etti.

Şehit Annelerinin Günlerini Kutlayan Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, şehit annelerine çiçek takdim ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Şehit Annesi Vesile Kayğaş, Siirt Valisi Ali Fuat Atik’e ve Vefa Sosyal Destek Grubu üyelerine teşekkür etti.

Şehit Eşi, Huri Baytekin de “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin." dedi.

100 YAŞIN ÜZERİNDEKİ ANNELERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

Şehit Aile ziyareti ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı ve beraberindeki Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, Siirt kent merkezinde yaşayan 101 yaşındaki Azime Eşlik ve 112 yaşındaki Perişan Kutlu adlı yaşlı anneleri ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

Yaşlı Annelere çeşitli hediyeler de takdim eden Gökhan Marakçı,”Anneler Günü nedeniyle vefa ekipleriyle şehit aileleri ve yaşlı annelerimizi ziyaret ediyoruz. Onlara Sayın Cumhurbaşkanımızı, Sayın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve İçişleri Bakanımızın, Sayın Valimizin mesajlarını iletiyoruz. Devletimizin sevgisini, hoşgörü iklimini kendilerine hissettirip, hatırlarını sorup gönüllerini alıyoruz.” dedi.

Ziyarette Marakçı, İçişleri Bakanlığı ile Hz. Hatice Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen "Asırlık Çınarlar Projesi" kapsamında Sakarya'da oluşturulan "Cennet Anneleri Ormanı"nda adına dikilen ağacın sertifikasını yaşlı Annelere takdim etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.