Bu haber kez okundu.

Siirt’te Vaka Sayılarında Düşüş Devam Ediyor
banner229

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasını yayınladı. Siirt’te Vaka sayısında düşüş eğilimi devam ediyor.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, illere göre her yüz bin kişide haftalık vaka sayısını paylaştı. Geçen hafta 117.80 olarak açıklanan Siirt, 4-10 Eylül tarihlerinde  84.27 olarak açıklandı.

Bir dönem vaka sayısında Türkiye’de zirvede olan Siirt, son haftalarda ciddi oranda azalmaya gitti. Öte yandan aşılama oranında Siirt 70.6 oranıyla Sarı renkte olan Siirt’imize yakışır olan renk mavidir. Şu an sarıdayız bir an önce mavi renge geçmeliyiz..

Siirt Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kentin birçok noktasına aşı merkezleri kurulurken, aşı merkezlerine gidemeyen orta düzey ve ağır engelli vatandaşlar da evlerinde ziyaret edilerek, Kovid-19'a karşı aşıları yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.