Bu haber kez okundu.

Siirt’te Şehit Polisler Anısına 177 Fidan Toprakla Buluşturuldu
banner229

Siirt’te Polis Haftası dolayısıyla Polis Özel Harekât Eğitim Atış Poligonu yerleşkesinde şehit polisler anısına fidan dikildi.
Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Polis Haftası dolayısıyla fidan dikimi etkinliğine katıldı.
Ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılığını artırmak, toplumda çevre konusunda farkındalığı yükseltmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, kentte şehit olan polisler anısına ve Polis Teşkilatının 177. kuruluş yılı nedeniyle 177 fidan toprakla buluşturuldu.
Etkinlikte, Vali/Belediye Başkanı Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ve protokol üyeleri fidanları toprakla buluşturarak, can suyu verdi.
Etkinlik sonunda açıklamalarda bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt’te yeşil alanlarının arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalara destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek, “Gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras ormanlardır.” dedi.
Fidan dikim etkinliğine, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, 3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Gaffar Gören, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tekin Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.