Bu haber kez okundu.

Siirt’te Pozitif Vaka Sayısında Büyük Artış
banner229

Sağlık Bakanlığı haftalık pozitif vaka sayısını açıkladı. Sağlık Bakanlığı yüz binde bir esasına göre yapılan hesaplamalarda ilimizde 1-7 Ocak tarihlerinde 94,54 vaka tespit edildiğini duyurdu.

Bu veri bir önceki hafta 33,53 olarak açıklanmıştı. Bu verilere göre ilimizde haftalık vaka sayısı 312, günlük vaka sayısı ise 44 olarak gerçekleşti. Haftalık veride bir önceki haftaya göre yaklaşık üç katlık bir artış görüldü.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde en hızlı artış Siirt’te görüldü. Siirt’i Bingöl ve Tunceli takip ediyor. Vaka artışında omicron varyantının etkili olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Dr.Erol Emre Ömür herkesi önlemlere uymaya ve aşılarını tamamlamaya davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.