Bu haber kez okundu.

Siirt’te Metruk Binaların Yıkımı Sürüyor
banner229

Siirt Belediyesi, kent genelinde metruk binalar yıkılmaya devam ediyor.

Kent merkezindeki metruk binaların amacı dışında kullanılmaması, uyuşturucu bağımlılarının mekânı olmaması için çalışmalar sürüyor.

Görüntü kirliliği yarattığı kadar tehlike de oluşturan metruk binalar, Siirt Belediyesi tarafından yıkılmaya devam ediliyor.

Siirt’te görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşların rahatsızlık oluşturan metruk binalar, Siirt Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından tek tek yıkılıyor.

İmar Müdürlüğü denetiminde ve zabıtanın güvenlik önemleri almasıyla gerçekleştirilen yıkım öncesinde, gerekli prosedürler tamamlanıyor ve yıkım gerçekleştiriliyor.

Siirt Belediyesi ekipleri son olarak Tınaztepe ve Ülkü Mahallelerinde metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatlarıyla Siirt Belediyesi İmar Müdürlüğü, kentte tehlike arz eden tüm metruk binaların yıkım işlemlerini sürdürmeye devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.