Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI
banner229

Siirt'te Kütüphane Haftası nedeniyle bir dizi programlar düzenlendi.
Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğünce Millet Kıraathanesinde 58. Kütüphane Haftası kutlamalarının açılış programı düzenlendi. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Siirt Üniversitesi’nden Doç. Dr. Erhan AKIN tarafından öğrencilere ile Masal Saati programı düzenlendi.
Kutlamalar kapsamında en çok kitap okuyan ilk 3 yetişkin ve çocuk Okuyuculara Yılın Okurları Ödülü verildi.
Program, Gitar dinletisi ile sona erdi.
Hafta boyu devam edecek olan etkinlikler kapsamında, ilkokullara kitap bağışı, 15 Temmuz Demokrasi Meydan’ında Kitap Okuma Etkinliği, Çocuklara yönelik Palyaço Gösterisi, Yüz Boyama Etkinliği ve Kadın Yaşam Merkezinde Çocuklara Yönelik Film Gösterileri ile devam edecek.
Kütüphane Haftasını kutlayan İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Tekin, Kütüphanelerin bilgiye ulaşma konusunda en doğru yol olduğunu belirterek,  kütüphaneler kültürel ve bilimsel mirasın taşıyıcısı olduklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.