Bu haber kez okundu.

Siirt’te Köy Yollarında BSK Kaplama Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
banner229

İl Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; “Çalışmaları yerinde görmek için köyleri ziyaret etti”.

Siirt İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü öncelikli yollar kapsamında yürütülen BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt kaplama projelerini aralıksız bir şekilde gerçekleştiriyor.

Siirt’in Baykan İlçesine bağlı Yarımca, Kasımlı Grup köy yolunun alt yapı çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğu ve yolun ise yakın bir zamanda BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt ile kaplanacağı öğrenildi.

Yapılan çalışmalarını yerinde inceleyen ve Köylülerin sorunlarını dinleyen Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; “Devletimizin sağladığı imkanlarla, Sayın Valimiz Osman Hacı Bektaşoğlu’nun bilgisi dahilinde bu yıl programımıza aldığımız Baykan İlçesine bağlı grup köy yolu olan Yarımca, Kasımlı köy yolumuzun alt yapı çalışması tamamlanma aşamasına gelmiştir. Yakın bir zamanda BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt çalışmasını yapacağız.

Yapılan çalışmaları yerinde görmek, vatandaşlarımızın sorunların yerinde incelemek için köylerimizi ziyaret ettik. Köylerimize hizmet götürme çalışmalarımız aralıksız bir şekilde imkanlar dahilinde devam edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.