Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE JANDARMA KIZ ÖĞRENCİLERE KADES’İ ANLATTI
banner229

​​​​​​Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadına yönelik şiddete karşı sıfır toleransı amaçlayan KADES uygulaması hakkında 420 üniversiteli kız öğrenciye bilgilendirme, uygulamayı yükleme ve nasıl kullanacakları anlatıldı.
Siirt İl Jandarma Komutanlığınmda görevli kadın astsubaylar, üniversiteli kız öğrencilere KADES uygulamasının tanıtımı yapılarak, cep telefonlarına nasıl yükleneceği, nasıl kullanacağı hakkında bilgiler verdi.
Öğrencilere ayrıca, yaşayacakları en ufak bir olumsuzlukta bile KADES uygulaması ile güvenlik güçlerinin anında müdahale edebildiği anlatılarak, öğrencilere bilgilendirme amaçlı KADES broşürü dağıtıldı
Öğrencilere KADES uygulaması tanıtılırken, telefonlarına KADES uygulaması indirildi.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.