Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI YAPILDI
banner229

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Vekili Resul Özdemir Başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İl Spor Güvenlik Kurulu’nda, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde; Spor müsabakalarında istenmeyen olayların önüne geçilmesi için alınması gereken önlemler ile Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler görüşüldü.

Vali Vekili Özdemir, huzur kenti ilimizde yeni sezonun sporun ruhuna yaraşır bir şekilde tamamlanması için ilgili tüm kurumların koordinasyon içerisinde görevlerini titizlikle yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaparak, 2020-2021sezonu içerisinde yapılacak müsabakalarda alınacak tedbirlerinmüsabaka öncesi, esnası ve sonrasını kapsayacak şekilde titizlikle uygulanacağını belirtti.

Toplantı, görüş ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

Toplantıya; İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sırrı Akbay, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Danış, TFF İl Temsilcisi İrfan Tekin, Siirt Amatör Futbol Federasyon Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı, Türkiye Spor Yazarları Derneği Siirt İl Temsilcisi Turhan Koyuncu, Siirt Spor Taraftar liderleri katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.