Bu haber kez okundu.

Siirt’te “Hz. Fakirullah Caddesi (Güres) İçin Geri Sayım Başladı
banner229

Siirt Belediyesi tarafından yapım inşaatı hızla devam eden Hz. Fakirullah (Güres) Caddesi iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yaklaşık 750 metre uzunluğundaki Hz. Fakirullah Caddesinde içme suyu, yağmur suyu, atık su hatlarının yenilenmesi, internet ve ışıklandırma alt ve üst yapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı caddede çevre düzenlemesi çalışmalarında da sona gelindi.

Kentin vizyon projeleri arasında yer alan cadde üzerinde Siirt Belediyesi tarafından 24 farklı bitki türü ve yaklaşık 130 adet büyük boy ağaç dikimi gerçekleştirildi. Işıklandırma çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda cadde ortasında eskiden var olan iş yerleri yerine süs havuzları ve yeni ağaçlar dikildi. Caddenin Kasım ayında tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulması hedeflenmektedir.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt’in sosyal, ekonomik ve kültür yaşamına çok önemli bir değer katacak, ‘Hz. Fakirullah Caddesi’ Rekreasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nde sona doğru yaklaşıldığını, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Hedeflerinin caddesinin bir an önce Siirtlilerin hizmetine sunmak olduğunu belirten Vali Hacıbektaşoğlu, Kentin vizyon projesi olan Hz. Fakirullah Caddesi alt yapı ve yenileme çalışmaları sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın gösterdikleri sabır ve hoşgörüden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kentin sosyal, ekonomik, kültür ve sanat yaşamına çok büyük bir değer katacak olan caddenin biran önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırıldığına dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, “Daha yaşanılabilir bir Siirt için gece gündüz demeden çalışmalarımız devam edecektir.” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memwt 2 yıl önce

İlimiz için gerçekten güzel bir cadde oldu, alt yapısıyla üst yapısıyla ilimize yakışır bir alan oldu bu eserin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürler.