Bu haber kez okundu.

Siirt’te Hırsızlık Suçundan 4 Yıl 2 Ay Kesinleşmiş Cezası Olan Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt’te 'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan eşya hakkında hırsızlık' suçundan 4 yıl 2 ay  kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden Yapılan açıklamada;25.03.2022 günü saat 15.10 sıralarında, Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğince, Sakıp Beygo Caddesi üzerinde durdurulan *K.K.* isimli şahsın Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca *Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık Suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası ile ARANIYOR* olduğu tespit edilmiş olup gerekli işlemlerin yapılabilmesi için Aranan Şahıslar Büro Amirliğine teslim edilmiştir. 

Yapılan diğer bir çalışmada ise;

Müdürlüğümüz Ekiplerince; 25.03.2022 günü Dumlupınar Mahallesinde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilerek durdurulan M.C isimli şahsın *Hırsızlık* suçundan arandığı tespit edilerek yakalanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.