Bu haber kez okundu.

Siirt’te Evde Aşı Uygulaması Başladı
banner229

Koronavirüs salgınını önlemek ve toplumsal bağışıklığı en üst seviyeye çıkarmak amacıyla ülke genelinde başlatılan aşılama çalışmaları hızla devam ederken, Siirt’te randevusuz aşı uygulamasından sonra evde aşılama çalışmaları da başlatıldı.

Kamu ve özel hastaneler, aile sağlığı merkezleri ve halkın yoğun şekilde bulunduğu noktalarda oluşturulan mobil aşı istasyonlarından sonra aşılama sayısının yükseltilmesi amacıyla evde aşı uygulaması başlatıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; Kıymetli vatandaşlarımız sizlerin sağlığı için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Aşı ekiplerimiz kurulan aşı noktaları dışında gezici olarak hizmet veriyor.
Bunun yanı sıra 0 (484) 224 56 10 numaralı kriz koordinasyon merkezimizi arayarak evde aşı talebinizi ilettiğiniz takdirde sağlık çalışanlarımız evlerinize kadar sizleri aşılamaya geliyor. Aşı virüse karşı en büyük gücümüz. Sağlık sistemimize güvenin. Aşı olmayan vatandaşlarımızı ilk doz aşılarını olmaya davet ediyorum. Zamanı gelen 2. Doz aşınızı lütfen aksatmayın.

Biz sağlık çalışanları olarak istediğiniz her yerde aşı yapmak için hazır bekliyoruz. Sevdiklerinizi ve kendinizi korumanın en büyük yolu aşı olmaktır. “Haydi Siirt Aşıya”




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.