Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE ÇÖP KONTEYNERLERİ YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
banner229

Siirt Belediyesi yaz aylarında haşere ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yaz döneminde çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte eden Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Siirt Belediyesi ekipleri, il genelinde bulunan yer üstü  ve yer altı çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte ediyor.
Rutin olarak yapılan dezenfekte işlemi, yaz aylarında sıcaklık nedeniyle artan kötü koku ve bakterilerin önüne geçmek için daha da arttırıldı.
Çöp konteynerlerinin içinde ve çevresinde oluşabilecek kötü kokuların ve antihijyenik durumun engellenmesi, haşerelerin üremesinin önüne geçilmesi ve daha temiz bir çevre adına yürütülen çalışmalar kapsamında, konteynerler yıkama ve dezenfekte aracıyla temizlendi. 
Ayrıca konteynerlerin bulunduğu alanda da genel sokak temizliği gerçekleştiriliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.