Bu haber kez okundu.

Siirt’te Cami, Din Görevlisi ve Vefa Konulu Online Konferans Verildi
banner229

Siirt’e “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Siirt’e İl Müftülüğü, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Siirt il Müftülüğüne ait İnstagram sosyal medya hesabı üzerinden online konferans gerçekleştirildi.

Siirt İl Müftülüğü Vaizi  Mehmet Nafih Baydarman’ın moderatörlüğünde gerçekleşen yayın sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı. Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İbrahim Baz’ın  konuşmacı olarak katıldığı online konferansta “Cami, Din Görevlisi ve Vefa konusu”işlendi.

Prof. Dr. Baz şunları söyledi .“Kıymetli hocalarımızla ve takipçilerimizle böylesine  bir konferansta buluşmak elbette benim için çok güzel bir duygu. Her birimizin vazifemizle ilgili çok anılarımız var. Bu anılarımız ile tecrübe kazanıyoruz. Tecrübelerimizle hayatımızı şekillendiriyoruz.”

“DOĞU VE GÜNEYDOĞU İLAHİ AŞK’IN ŞEHRİDİR.”

Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Baz, konuşmasında “Cizre Aşkın şehridir. Doğu ve Güneydoğu buralar İlahi Aşk’ın şehirleridir. Maneviyatın zirvede olduğu bir bölge de yaşıyoruz. Bunun kıymetini bilip, ona göre hizmet etmemiz gerekiyor. Rabbim bizleri muvaffak eylesin.” Dedi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.