Bu haber kez okundu.

Siirt’te 250 Hafıza 250 Gömlek Hediye
banner229

Evrensel Hafızlar Derneği Siirt Şubesi İlimiz Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimine devam eden Kur’an kursu öğrencilerine gömlek hediye etti.

Dernek tarafından Siirtli İşadamı Halil Zamur’dan temim edilen gömlekler Siirt’te hafızlık öğrenimi gören 250 Hafıza bayram öncesi dağıtıldı.

Öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yapan Evrensel Hafızlar Derneği Siirt Şube Başkanı Nevzat Erdabakoğlu şunları söyledi: “Kur’an-ı Kerim sonsuza kadar insanları doğru yola götürecek tek kitaptır. Yüce Allah sadece sevdiği insanların kalbine Kur’an'ı yerleştirir.

Bu bakımdan Kur’an-ı Kerim’i sevmek, okumak, okutmak, ezberlemek ve onunla amel etmek, ondan istifade etmek Allah’ın bizlere büyük bir lütfudur.

Ben Kur’an öğrenen gençleri, hafızlık yapan çocuklarımızı ve onların ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum ve bu gayretlerinden dolayı her birine Siirtli hemşehrimiz Ette Giyim Sahibi Halil Zamur’a tarafından bayram hediyesi olarak gönderilen  birer adet gömlek  hediye ediyoruz. Güle güle giysinler.”

İlimizde Hafızlık Eğitimi veren Sefa Kur’an Kursu, Çalapkulu Kur’an Kursu, Özçelebi, Şeyh Tayyar,Yatılı, Ensar ve Hacı Abdullah Kur’an Kurslarında eğitim gören yaklaşık 250 öğrenciye 250 adet bayram öncesi gömlek hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.