Bu haber kez okundu.

Siirt’te 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Sonu Kapanış Programı Düzenlendi
banner229

Siirt’te İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sene sonu kapanış programı düzenledi.

Vali Dr. Kemal  Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sene sonu kapanış programına katıldı.

Vali Kızılkaya, "İlimizin eğitim kalitesini ve başarısını daha da yükseltmek en önemli hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" diyerek tüm eğitim camiasına teşekkür etti. 

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen program sinevizyon gösterimi ve müzik programıyla devam etti.Program ödül töreniyle son buldu.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Kültür Turizm İl Müdürü İrfan Tekin ve vatandaşlar katıldı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.