Bu haber kez okundu.

Siirtli Çocuklar Oyun Karavanında Buluştu
banner229

DOĞU ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki çocukların sağlıklı büyümeleri ve yaşlarına uygun etkinliklerle vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla "Oyun Karavanı Projesi" hayata geçirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar ile Çevre ve Şehircilik bakanlıkları, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu, Çocukları Kurtarın Vakfı (Save the Children) ve Ümraniye Belediyesince yürütülen, 8 ilde uygulanacak projenin üçüncü durağı Siirt’te gerçekleştirildi.

Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan oyun karavanına çocuklar velileri ile birlikte yoğun ilgi gösterdi. Palyaçoların yüzlerini boyadığı çocuklar, geleneksel çuval, çizgi, ip çekme, mendil kapmaca, mendil saklambaç gibi oyunları doyasıya oynayarak eğlendiler. Ailelerin de eşlik ettiği çocuklar, şarkılar söyleyerek kendilerine verilen çeşitli hediyelerden aldı.

Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür ederek, etkinliklerin çocuklarımızın kişisel gelişimlerinde önemli katkılar sunduğunu belitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.