Bu haber kez okundu.

Siirt’e 19 Doktor Ataması Yapıldı
banner229

Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, ilimize 19 doktor atamasının yapıldığını söyledi.

Milletvekili Osman Ören, Siirt il ve ilçelerinde görev yapmak üzere Sağlık Bakanlığı 102. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile 12 uzman hekim ve 7 pratisyen hekim olmak üzere toplam 19 hekim atamasının yapıldığını belirtti.

102. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kadroları ise şöyle: Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 6 Uzman, 3 pratisyen Kurtalan Devlet Hastanesi’ne, 3 Uzman, Baykan Devlet Hastanesi’ne, Şirvan ilçe entegre Devlet Hastanesi’ne 1 Uzman, Pervari Devlet Hastanesi ve ilçe sağlık müdürlüğüne, 3 Pratisyen, Eruh Toplum Sağlığı Merkezine 1 pratisyen olmak üzere toplam da ilimiz ve ilçelerinde görev yapmak üzere 19 hekimin ataması yapıldı.

Ayrıca Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde büyük ihtiyaç duyulan Yeni Doğan Bebek (Neonatoloji) uzmanı atamasınında sevindirici olduğunu belirten vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.