Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği Uyardı, Koronavirüs Dolandırıcılarına Dikkat
banner229

Siirt Valiliği koronavirüs fırsatçılarının ardından türeyen, kendine sağlık personeli süsü veren hırsızlara karşı uyardı.
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, İlimizde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların temel ihtiyaçlarını almak üzere ”Vefa Sosyal Destek Grubu”  faaliyetlerine tüm hızı ile devam etmektedir.Görevli olan kişilerin,kendilerini tanıtıcı kimlik kartı göstermeleri istenmelidir.
Bu süreçte, bazı kötü niyetli kişilerin ise vatandaşlarımızın hassasiyetlerinden ve tedirginliklerinden istifade ederek, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri olduklarını ve koronavirüs dolayısıyla sağlık kontrolünde bulunacaklarını ifade ederek evlere girmeye çalıştıkları, güvenlik güçlerimize gelen ihbarlardan anlaşılmaktadır.
Vatandaşlarımızın iyi niyetinden faydalanıp hırsızlık, dolandırıcılık ve diğer suçlara meyilli kişilere duyarlı olması,bu gibi konularla karşılaşan vatandaşlarımızın ivedi olarak 155 Polis ihbar hattını aramasını bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.