Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği Ev Sahipliğinde Gaziler Onuruna Yemek Verildi
banner229

Siirt Valiliği, Gaziler Günü münasebetiyle Gaziler onuruna bir yemek programı düzenledi. Yemeğe Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi ev sahipliği yaptı.

İl Müftüsü Vahap Kapıcıoğlu tarafından, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua okundu.

Yemek masalarını tek tek gezerek, gazilerle sohbet ederek, sorun, talep ve isteklerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, burada yaptığı konuşmada; “Bugün gaziler günü dolayısıyla gazilerimizle bir araya geldik. Tüm şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet diliyorum. Cenab-ı hakkın rahmetine kavuşan gazilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün buraya gelemeyen ilimizin dışındaki ve Türkiye’deki tüm gazilerimize Cenab-ı Haktan sağlık selamet ve uzun ömürler diliyorum. Yüce Allah onların soylarını kıyamete kadar devam ettirsin.” dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Vali Hacıbektaşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz bugün huzur içerisinde yaşıyorsak, çalışıyorsak, hayatımızı idame ettiriyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Sizler, bizlere Milletimizin emanetlerisiniz. Bu Millet her zaman sizleri minnetle başının üstünde tutacaktır. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Allah bizi ayakta tutan bu imanımızı daim eylesin, baki eylesin Cenab-ı Hak sizleri var eylesin. Allah devlerimize, Milletimize zeval vermesin.” 

Yapılan konuşmanın ardından Vali Hacıbektaşoğlu gaziler ve gazi yakınları ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Gazilerin sorun, talep ve isteklerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, talepleri yetkililere tek tek not aldırdı.

Program, gazilerin uğurlanması ile sona erdi.

Siirt Polis evinde düzenlenen programa; Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Gaffar Gören, Vali Yardımcısı Samet Öztürk, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hasan Acar, İl Emniyet Müdürü Aziz Halit Yılmaz, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı, Siirt Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden, Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekler Federasyon Başkanı Abdulbaki Olgaç, Gaziler ve Gazi yakınları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.