Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesine 7 Kadrolu İşçi Alınacak
banner229

Siirt Üniversitesine Temizlik Görevlisi, hayvan bakıcı ve büro görevlisi olmak üzere toplamda 7 sürekli işçi alınacak.

Siirt Üniversitesi rektörlüğünden yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi, Siirt Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır.

Hayvan Bakıcısı özel şartları arasında Sürü Yetiştiriciliği Eğitimi Belgesine sahip olmak bulunmakta olup, ilanın yayınlandığı tarihten önce bu belgeye sahip olunması gerekmektedir.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilana Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) https://www.iskur.gov.tr// adresinden ulaşılabilir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 21/11/2022-25/11/2022 tarihleri arasında elektronik olarak kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır.

Ayrıca Türkiye İş Kurumu müdürlüklerinden de yapılabilecektir. Adayların İlanla ilgili tüm ayrıntılara Üniversitemiz web sayfası (https://www.siirt.edu.tr) üzerinden erişebilecektir, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Adaylar ihtiyaç halinde başvuru süreciyle ilgili olarak 0 484 212 1111 dahili 3402/3410 ve 3411 telefon numaraları ve [email protected] adresinden yardım alabilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.