Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Morfoloji Binası İhalesine Talip Çıkmadı
banner229

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesinin dershane ve laboratuvarlarının yer alacağı morfoloji binasına ilişkin ihaleden yine sonuç çıkmadı.

Üniversitenin Kezer Kampüsünde yapımı planlanan morfoloji binasının geçtiğimiz haftalarda yapılan ihalesi uygun teklif veren olmadığı için gerçekleşmedi.

Binanın ihalesi için Aralık ayında da ihaleye çıkılmış ancak yine istekli çıkmamıştı. 12 bin metrekare kapalı alana sahip olacak morfoloji binasına son aylarda enflasyon nedeniyle ikinci kez istekli çıkmadığı belirtiliyor.

2018 yılında kurulmasına karar verilen tıp fakültesinin öğrencileri morfoloji binası olmadığı için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde misafir öğrenci olarak öğrenim görüyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2 yıl önce

İşte sahipsiz memleketin göstergesi, bence bu ihaleyi hazirlayanda hata var ve bunlar ihale dosyasını hazırlayanlar beceriksizdir