Bu haber kez okundu.

"Siirt Üniversitesi Eğitim Kültür ve Geliştirme Vakfı" 212 Yabancı Uyruklu Öğrenciye Yardımda Bulundu
banner229

COVID-19 salgını nedeniyle mağdur durumda olan 212 yabancı uyruklu öğrenciye 'Siirt Üniversitesi Eğitim Kültür ve Geliştirme Vakfı' işbirliğiyle yardım yapıldı.

İlimizde ikamet eden ve küresel bankacılık kaynaklı sıkıntı yaşayan 4 ülkeden 212 yabancı uyruklu öğrencimize, akademisyenlerimizin katkılarıyla 'Siirt Üniversitesi Eğitim Kültür ve Geliştirme Vakfı' işbirliği ile gıda yardımı yapıldı.

Küresel düzeyde yaşanan böylesi sıkıntılı bir süreçte, öğrencilerimizin hem güvenli ve sağlıklı bir şekilde hayatlarını idame etmeleri hem de mağduriyet yaşamamaları adına Siirt Üniversitesi Rektörlüğü olarak gerekli önlemleri alıyoruz.

Yabancı uyruklu öğrencilerimiz Uluslararası ilişkiler koordinatörlüğümüze; WhatsApp, sosyal medya ve çeşitli iletişim kanalları aracılığı ile kolayca ulaşabilmeleri sağlanarak her türlü sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin kampüsümüze dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.