Bu haber kez okundu.

SİİRT ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINA KADİR EKİN GETİRİLDİ
banner229

Siirt Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Kadir Ekin Getirildi. Siirt Ülkü Ocağında gerçekleşen devir teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Merkezi Teşkilatlandırma Biriminden İbrahim Yılmaz, Siirt Ülkü ocakları Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Eruh Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Can Özer ve çok sayıda partili ve ülkü ocağı mensubu gençler katıldı.

Yaklaşık 4 yıldan beri Siirt Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini üstlenen Deniz Siper görev süresinin dolmasından dolayı, düzenlenen törenle yeni başkan olan Kadir Ekin’e devretti.

Devir teslim töreninde konuşan MHP teşkilatlandırma birim yöneticisi İbrahim Yılmaz, “Siirt Ülkü Ocaklarımızın Bayrağını Deniz Siper başkanımız hakkıyla dalgalandırmıştır. Yeni görevi alacak Kadir başkanımıza destek olacak hep beraber el birliği ile Siirt’i şahlandıracağız. Allah hayırlı ve mübarek eylesin.” Dedi.

Yaklaşık 4 yıldır Siirt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini üstlenen Deniz Siper’de burada yaptığı konuşmada, “Yaklaşık 4 yıldan beri layıkıyla ben bu görevi sürdürdüm. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da, nefes aldığım sürece her zaman Ülkücü harekâtın lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin Ülkü ocakları genel başkanımızın Sayın Sinan Ateş beyefendinin emrinde olacağız.” Dedi.

Yeni seçilen Siirt Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Ekin ise, “Biz bu görevi Deniz başkanımızdan devir alırken hep desteğini gördük bundan sonrada hem sizin hem de kendisinin desteğini göreceğiz inşallah. Ocağımızı yalnız bırakmayalım Allah hepimizi bu yolda Muaffak etsin. İnşallah Allah bu uğurda bizi utandırmaz, sizlerin desteği ile de Siirt’e gereken her şeyi yapmaya hazır olacağız.

Devir teslim töreninden sonra Deniz Siper yeni başkanı tebrik etti. Tören kurban kesimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.