Bu haber kez okundu.

Siirt TSO’ya Vergi Haftası Ziyareti
banner229

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Siirt Defterdarlığı heyeti Siirt Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

21-27 Şubat 2022 tarihleri arasında kutlanan “Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında, İl Defterdarı Mehmet Akkaya ile Siirt Vergi Dairesi Müdürü Bülent Bilici, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan’ı ziyaret edip, çiçek takdiminde bulundular.

Siirt TSO, bizim için önemli bir yerdir. Çalışmalarından dolayı Başkan Güven Kuzu ve Yönetim kurulunu tebrik ediyoruz” diyen Defterdar Mehmet  Akkaya, “Vergi Mükelleflerimizin başarısı için bize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Bir birimizle her zaman barışık olmalıyız. Mükellef olmaz ise vergi olmaz, vergi olmaz ise kalkınma olmaz. Bu nedenle her zaman ve her konuda birbirimize yardımcı olmalıyız” dedi.

Siirt Ticaret ve sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, yapılan nazik ziyaretten dolayı Siirt Defterdarı Mehmet Akkaya’ya teşekkür ederek, “Son derece duyarlı bir defterdarımız var. Bundan dolayı kendimizi çok şanslı olarak görüyoruz. Vergi Haftası münasebetiyle yapılan bu anlamlı ziyaretten ötürü Defterdarımız Mehmet Akkaya’ya  ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Bir ülkenin kalkınmasında Vergilerin önemi çok büyüktür. Sorumluluk sahibi insanlar vergisini zamanda ödeyen insanlardır.. Siirt esnafı borcuna çok sadık kişilerdir. İnşallah esnafımız, sanayicimiz ve Tüccarımız iyi para kazanır ve iyi oranda da vergi ödeyebilsin” diyen Çalapkulu, Vergi haftasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.