Bu haber kez okundu.

SİİRT TSO İLE ZİRAAT BANKASI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB ve Ziraat Bankası’nın ticarette tedarik finansmanını güvence altına almak ve firmaların nakit akışını kolaylaştırmak amacıyla uygulamaya aldığı ‘Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi’ kapsamında üyeleri için Ziraat Bankası Siirt Şubesi ile protokol imzaladı.

İmza töreninde konuşan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı A.Kadir Demirhan: “İşletmelerimiz zor bir süreçten geçiyor. Üyelerimizin taleplerini TOBB aracılığıyla ilgili kuruluşlara her zaman iletiyoruz. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’nun girişimleriyle yeni bir işbirliği protokolü hayata geçirildi. Bu dönemde Ziraat Bankası’nın üyelerimize sağlayacağı avantajlar, üyelerimizin ticari faaliyetlerini devam ettirmelerine katkı sağlayacaktır. Ticari faaliyetlerin sürdürülebilirliğinde en önemli nokta finansmana erişim ve güvendir. Projenin ana amacı, alım-satım işlemlerinin Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilmesi olup böylece tahsilat konusunda her iki tarafın da riskini sıfıra indirmek ve esnek vade ve taksit imkânları ile daha fazla satış yapabilme imkânı tanımaktır. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyor, attığımız bu imzanın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.