Bu haber kez okundu.

SİİRT TSO BAŞKANI KUZU'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
 
Başkan Kuzu mesajında, 23 Nisan 1920’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu simgeleyen, tarihimizin çok önemli bir dönemeci olduğunu belirtti.
 
Ülkece Kovid-19 virüs salgınıyla mücadelede devlet-millet ele ele vererek önemli aşamalar kaydedildiğini ifade eden Başkan Kuzu, “Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha gururla kutluyoruz.

23 Nisan 1920 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, milli tarihimiz açısından müstesna bir yere sahip olan gündür.

Gazi unvanına sahip Meclisimizin açıldığı günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bayram olarak armağan ettiği çocuklarımız; ülkemizin geleceğimizin güvencesidir. Çocuklarımıza vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir.

23 Nisan’ın gerçek sahipleri çocuklarımız, virüs musibetinden korunmak için alınan tedbirler nedeniyle, ne yazık ki bu sene bayramlarını evlerinde kutlamak zorundalar. Allah’ın izniyle bu zor günleri atlatıp önümüzdeki aydınlık günlerde, 23 Nisan’ı yine hep birlikte coşkuyla kutlayacağız inşallah. Bu vesileyle tüm halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm hemşerilerime sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ ÇAYCI 3 yıl önce

SAYIN ABEM ALLAH SİZLERİ KORUSUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KUZU GURUP