Bu haber kez okundu.

Siirt Tillo İlçesi, Antalya Elmalı İlçesi Kardeşliği Güçleniyor
banner229

Antalya Valiliği tarafından hayata geçirilen ‘’Gelin Kardeş Olalım Projesi’’ Kapsamında Tillo Kaymakamlığı bünyesinde Tillo İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik heyeti tarafından bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Antalya ili ve Elmalı ilçesi ziyaret edilmek suretiyle teknik gezi düzenlendi.
Bu kapsamda Elmalı Kaymakamlığı, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Elmalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ziyaretleri gerçekleştirildi.

Çalışma grubu ve sektör toplantılarına katılan teknik heyetimiz Sırasıyla Örtüaltı (Topraklı-Topraksız) Sebze Yetiştiriciliği, Turunçgil Yetiştiriciliği, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği, Elma ve Bağ Yetiştiriciliği alanları ile Tarıma Dayalı Yaş Meyve-Sebze Sanayi İşletmeleri gezilerek tecrübe, bilgi ve teknoloji transferi sağlandı.

Ardından Elmalı Kaymakamı Sayın Harun KAZEZ’imakamında ziyaret eden Heyetimiz İlçemizde yapılan tarımsal faaliyetler ile ilgili brifing vererek ilçemizin yöresel ürünlerini takdim etti. 

‘’Gelin Kardeş Olalım Projesi’’ kapsamında yapılan teknik geziye Tillo Tarım ve Orman İlçe Müdürü Resul ERENve teknik elemanlar katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.