Bu haber kez okundu.

Siirt'te Patpat Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
banner229

Siirt’in Şirvan ilçesinde pat pat diye bilinen tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza, Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Damlı köyünde meydana geldi. Mehmet Emin E. yönetimindeki patpat aracı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada, sürücü ve aracın içerisinde bulunan Sinan E. yaralandı. Haber verilmesiyle olay yerine UMKE, jandarma ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerce yapılan müdahalede Sinan E.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Mehmet Emin E. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 3 yıl önce

Tarım aracını normal binek aracı olarak kullanmalarına izin veren yetkililerin sorumluluğu vardır. Bu konuda Trafik şube ekipleri ya çalışmıyor yada bu konuda bir mevzuat yok. Mevzuat yoksa işi çözecek olan yine Trafik şube müdürlüğüdür.