Bu haber kez okundu.

Siirt'te Parkların Duvarları Renkleniyor
banner229

Cadde, Park ve sokaklardaki görüntü kirliliğinin önüne geçmek için yoğun çaba harcayan Siirt Belediyesi başlattığı yeni bir çalışma ile kent genelinde tüm parkların duvarlarını boyatarak renklendiriliyor.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde eskiyen park duvarlarında boyama çalışması başlattı.

Ekipler, park duvarlarını şehrin estetiğine uygun bir şekilde renklendiriyor. Böylece ailelerin ve çocuklarımızın fazlaca zaman geçirdiği parkların duvarları yeni bir estetik görünüm kazanacak.

İlimizi sürekli yenileyerek ve elden geçirerek Siirt’te yakışır bir hale getiriyoruz. Görüntü kirliliğinin önüne geçmek, cadde, park ve sokaklara estetik bir görünüm kazandırmak için bu tür çalışmaların il genelinde devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.