Bu haber kez okundu.

Siirt'te Parklar Güneş Enerjisiyle Aydınlanacak
banner229

Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kooperatif Mahallesinde bulunan Uzun parka yerleştirilen güneş enerjili aydınlatma sistemi ile parklar artık kendi enerjisini üretecek.
Siirt Belediyesi yenilikçi çalışmalara devam ediyor. Enerjide yaşanması muhtemel sıkıntıları hesaplayan ve ekonomiye katkı sağlamayı amaçlayan Siirt Belediyesi, doğal enerji kaynaklarını kullanma yolunda önemli bir adım attı. 
Projelendirmeyi ve teknik alt yapısını belediye personelinin gerçekleştirdiği ‘Güneş Enerjisi ile Aydınlatma Sistemi’ düşük bir maliyetle vatandaşın hizmetine sunuldu. Kurulumdan sonra herhangi bir ek masraf gerektirmeyen sistem, bir enerji tüketim bedeli de getirmiyor.
Güneş enerjili aydınlatma sistemi aynı zamanda elektrik kaçağını ve bu sebeple meydana gelebilecek kazaları ortadan kaldırması yönüyle de tercih ediliyor. 
Güneş enerjisi ile aydınlatma sistemini iki parkta uygulamaya koyan Siirt Belediyesi, bu sistemi, daha da yaygınlaştırarak, bütün parklarda kullanmayı hedefliyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.