Bu haber kez okundu.

Siirt'te “Millet Bahçesi” İçin Geri Sayım Başladı
banner229

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca finanse edilen, eski Siirt Devlet Hastanesine ait 27 dönüm arsa üzerinde yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde yürütülen çalışmalarda sona gelindi.
Yüzde 80’ni yeşil alana sahip Millet bahçesi modern peyzajıyla kentte yeni bir soluk getirecek. İçinde, koşu parkuru, Çocuk oyun alanları, kitap okuma alanı, mescit, kafeterya, kamelyalar, oturma bankları ve yeşil alanları ile yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.
Projenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca finanse edileceğini ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, ‘Şehrimizin tam merkezinde modern peyzajıyla, hemşerilerimize hizmet verecek olan sosyal ve kültürel merkezler, çocuk oyun alanları ve sosyal etkinliklerin yapılacağı kente yeni yeşillikler ve güzellikler katacak olan Millet Bahçesinin Siirt’te değer kazandıracak bir çalışma olduğunu belitti.
Vali Hacıbektaşoğlu, Siirtli hemşerilerimize yakışır bu değerli projeyi en kısa süre içerisinde hizmetlerine sunacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.