Bu haber kez okundu.

SİİRT'TE FETÖ/PDY TERÖR ÖRGÜTÜNE DARBE
banner229

FETÖ/PDY Terör Örgütünün Askeri Mahrem yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen ve aralarında halen aktif görevli askeri personelin de bulunduğu 14 şüpheliye yönelik Siirt Merkezli 5 farklı ilde (Şanlıurfa-İzmir-Hakkari-Amasya) planlı ve eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Emniyet Müdürlüğümüzce “FETÖ/PDYTerör Örgütüne“ yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 23.02.2021 Salı günü Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmalar kapsamında, FETÖ/PDY Terör Örgütünün Askeri Mahrem yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen ve aralarında halen aktif görevli askeri personelin de bulunduğu 14 şüpheliye yönelik Siirt Merkezli 5 farklı ilde (Şanlıurfa-İzmir-Hakkari-Amasya) planlı ve eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada örgüt lideri Fethullah GÜLEN’e ait CD’ler ve çok sayıda dijital materyale el konulmuştur. Halkımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden unsurlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.

Halkımızın güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.