Bu haber kez okundu.

Siirt'te Etkisiz Hale Getirilen PKK'lı Teröristlere Ait Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
banner229

Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen planlı çalışmalar ve İl Emniyet Müdürlüğünden sağlanan istihbarı destek neticesinde; Siirt İli Pervari İlçesi Yazlıca (Herekol) Dağı bölgesinde faaliyet gösteren bir grup Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu tespit edilmiştir.

Hava Kuvvetleri Komutanlığınca tespit edilen hedeflere yönelik icra edilen operasyon sonucu, (5) BTÖ mensubu etkisiz hale getirilmiştir.

Söz konusu bölgede 19.09.2021 tarihinde JÖH timleri ile yapılan temas araması faaliyeti sonucu;  (2) Adet AK47 Piyade Tüfeği,  (1) Adet M-16 Piyade Tüfeği, (10) Adet AK47 Piyade Tüfeği Şarjörü, (4) Adet M-16 Piyade Tüfeği şarjörü, (4) Adet el bombası, (141) Adet Çeşitli Çapta Fişek, dijital materyal, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. 

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞI



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.