Bu haber kez okundu.

Siirt'te Ekmek Fiyatına Zam Yapıldı
banner229

Siirt'te ekmek fiyatına 25 kuruş zam yapıldı. Daha önce 200 gram olan ekmeğin gramajı 190 grama düşürülürken,ekmeğin fiyatı 1.75 Liraya yükseltildi.

Siirt Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Cemal Koyuncu, fırıncılardan gelen talep üzerine 190 gram ekmeğin fiyatının 1,75 liraya yükseltildiğini belirtti.

Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi de artan maliyet karşısında yeni tarifenin uygulandığını dile getirerek, "Fırıncılar un fiyatlarında ve işçi maliyetlerinde yaşanan artıştan dolayı ekmeğe zam yapılması talebinde bulundu. 200 gramı 1,5 liradan satılan ekmeğin 190 gramajla 1,75 liradan yarından itibaren satışa sunulacak. İl genelinde 100'e yakın fırında bu tarife yarından itibaren uygulanmaya başlandı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2 yıl önce

Zam yaptınız anladık. Ekmeğin gramajını neden düşürürsünüz onu anlayamadık. Muz Cumhuriyeti burası herkes kafasına göre iş yapıyor ne denetleyen var ne halkı düşünen.

Avatar
Doğan ERDOĞAN 2 yıl önce

Marketlerde 1 Tl.ye ekmek satılmakta bu demektir ki kurtarıyor. Fırıncılar için neden kurtarmıyor. Esnaf ve Sanatkarlar Başkanına soruyorum. Yazıklar olsun size. Peki Belediye Başkanı bunun neresinde buda ayrı bir soru.