Bu haber kez okundu.

Siirt'te Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt'te Kilit-1 arama noktasında yapılan aramada Dolandırıcılık* suçundan *3 Yıl 4 Ay Kesilmiş* cezası bulunan şahıs yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;01.05.2022 günü saat 21.00 sıralarında, Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğine bağlı *KİLİT-1* uygulama noktasında durdurulan *M.E.D.* isimli şahsın, *Eskişehir Ağır Ceza İlamat Masasınca, Kişinin Kendisini Kamu Görevlisi veya Banka, Sigorta, Kredi Kurumlarının Çalışanı Olarak Tanıtması veya Bu Kurumlarla İlişkili Olduğunu Söylemesi Suretiyle Dolandırıcılık* suçundan *3 Yıl 4 Ay Kesilmiş* cezası ile *ARANIYOR* olduğu anlaşılmış olup şahıs gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.