Bu haber kez okundu.

Siirt'te Beton Santralleri Tekrar Üretime Başladı
banner229

Türkiye’deki dolar kurunun yükselmesi ile başlayan zam furyasından sonra, Siirt’te bir hafta önce üretime ara veren hazır beton santralleri tekrar üretime başladı.

Siirt’te, çimentonun tonuna yapılan yüzde yüzlük zammın protesto etmek amaçlı bir haftadır üretimine ara veren Dört beton santrali üretime başladı.

Son iki ayda yüzde yüz 120’lik bir zammın geldiğini Beton üretim santralleri yetkilileri, zamları halka yansıtmamak için geçtiğimiz hafta böyle bir karar aldıklarını ve kararın bugün itibaren sonlandırdıklarını ve dört firmanın üretime başladığını duyrudular.

DEĞERLİ SİİRT HALKIMIZA DUYURU

Siirt’te mevcut olan dört tane hazır beton firması aldığımız karar gereğince Limak zammı geri almadığını ve biz dört firma Siirt halkının daha fazla mağdur olmaması için tekrardan beton satışlarına başladıklarını belirttiler.

Yılmaz Gül, Mehmet Şirin Yıldız, Maruf Oysal,ve Beşir Tarlak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.