Bu haber kez okundu.

Siirt'te AK Parti AR-GE Teşkilat Akademisi Eğitimi Başladı
banner229

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile düzenlenen ve 2 gün sürecek olan 'Teşkilat Akademisi'nin Siirt eğitimleri dün başladı.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen AK Parti AR-GE ve Eğitim toplantısına, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe başkanları ile parti üyeleri katıldı.

AK Parti il Başkanı Av.Ekrem Olgaç yaptığı konuşmada il genelinde canlı ve dinamik bir teşkilat yapısına sahip olduklarını belirterek, 2023 te yapılacak seçimlere hazırlıklı olduklarını söyledi.

Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, ise yaptığı konuşma da AK Partinin kuruluşundan bu güne kadar geçen süreci ve gerçekleştirilen hizmetlerle bunların yurt içindeki ve yurt dışındaki yansımalarına değindi.

Milletvekili Yeğin,  AK Parti döneminde insanlara değer verildiğini ve aralarında ayırım yapılmadığını, herkese eşit muamele ve eşit hizmet götürülmeye çalışıldığını ifade etti.

Yeğin, “AK Partiden önce insanlara nasıl yaşarsan yaşa, nasıl doyarsan doy, hastasın nasıl iyileşirsen iyileş, yaşlı anne baban varmış, nasıl bakarsan bak,şeklinde özetleyebileceğimiz  bir yönetim aklı AK Parti ile beraber ortadan kalktı.  Her yere, aynı hizmeti, aynı standardı götürmeye çalışan ve onu önceleyen bir yönetim anlayışımız var. Sen büyük adamsın, seni hemen ameliyat edelim. Ama sen köylüsün, ama sen çobansın,sen 6 ay sonra gel filmini çekelim, hastalığını bilelim, birkaç ay sonrada ameliyat edelim anlayışı hakimdi. Bu  anlayış bizim yönetimimizle  birlikte sona erdi.“

Eğitim, ekonomi, terör, ulaşım ve sosyal yardımlar konusunda elde edilen aşamaları, yapılan iyileştirmeleri rakamlarla anlatan Yeğin, daha sonra kendilerine çıkarılan zorluklar,engellemeler, çukur,kapatma davalarına,gezi olayları ve 15 Temmuz darbesine değinerek, buna rağmen başarıya ulaştıklarını ve bunu da A den Z ye milletle el ele omuz omuza vererek başardıklarını belirtti. Pandemi dönemine değinen Yeğin bütün dünyada ekonomik anlamda zorluk çektiklerini ve aynı zorluğun ülkemizde de yaşandığını belirterek tekrar istikrarın sağlanacağını sözlerine ekledi.

Öğleden sonraki oturumda Gazeteci Ersin Çelik, “Siyasi iletişim ve yeni medya”, AK Parti Genel Merkez yerel yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman “Reformcu AK Belediyecilik”, Gazeteci-Yazar Serdar Tuncer’ "Motivasyon" ve  İsmail Halis’in "Savunmaya sanayi ve Teknoloji Ulaştırma" konulu Konuşmalarını gerçekleştirdiler.

İki gün sürecek toplantı bugün sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.