Bu haber kez okundu.

Siirt'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerle Kutlandı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Siirt Valiliği himayelerinde düzenlenen bir dizi etkinliğe katılarak, kadınlarla bir araya geldiler.
Vali Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte sırasıyla Şehit, Tülay Çelik Aile Sağlık Merkezi, Barış Mahallesi Aile Destek Merkezi, Beniz Tekstil Atölyesi, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ve Siirt Belediyesi tarafından Hz. Fakirullah Caddesinde açılan El sanatları Sergisini gezerek, kadınlara karanfil dağıttı, kadınların dünya kadınlar gününü kutladı.
Vali Hacıbektaşoğlu, ziyaret ettiği merkezlerde kadınlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. 
Vali Hacıbektaşoğlu Çok Amaçlı Toplum Merkezinde kadınlarla sohbet ettiği sırada annesi ile birlikte gelen 4 yaşındaki Muhammed Anıl Baş’la bir süre sohbet etti. Minik Anıl’ın İstiklal Marşımızı ezbere okuması büyük bir alkış ve beğeni topladı.
Valilik Makam aracına binmek istediğini söyleyen Minik Anıl’ın isteğini yerine getiren Vali Hacıbektaşoğlu Minik Anıl’ı makam aracına bindirdi, kendisiyle yakından ilgilenerek, çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Buradaki ziyaretlerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi tarafından Hz. Fakirullah Caddesinde açılan El Sanatları Sergisini ziyaret etti.
Sergide sergilen el emeği göz nuru ürünleri inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu buradaki kadınlara karanfil dağıtarak, günlerini kutladı.
Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Hz. Fakirullah Caddesini gezerek, kadınlara karanfil dağıttı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.