Bu haber kez okundu.

Siirt'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Verildi
banner229

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu verildi. Barden Otelde verilen resepsiyonda Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu misafirleri lobide karşıladılar.

Resepsiyonda bir konuşma yapan Vali Hacıbektaşoğlu, cumhuriyetin kardeşlik üzerine inşa edilmiş bir ortak değerler bütünü olduğunu dile getirdi. Çok büyük gurur ve heyecan yaşadıklarını ifade eden Hacıbektaşoğlu, "Cumhuriyet'imiz, kuruluşunun yıl dönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği gibi muasır medeniyetler seviyesinde bir yıldız gibi parlayacak.

Tüm Siirtliler olarak biz geleceğin parlayan ve lider ülkesi Türkiye'de layıkıyla yerimizi alacağız. Birliğimizle, beraberliğimizle, kültürümüze ve tüm değerlerimizle layık olduğumuz yere ilimizi taşıyacağız, ülkemiz her türlü katkısı sunacağız." diye konuştu.

Resepsiyonda daha sonra Cumhuriyet pastası kesildi. Resepsiyona AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, mülki, adli  ve askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri katıldı.ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.