Bu haber kez okundu.

SİİRT'TE 19 MAYIS COŞKUSU
banner229

Siirt'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşku içinde kutlandı.

Siirt’teki ilk tören, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla, sabah saat 09:00'da Cumhuriyet Meydanındaki, Atatürk Anıtı’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, çelenk sunulması ile başlandı.

Aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekilmesinin ardından, buradaki tören son buldu. Siirt Atatürk Stadında saat 10.00'da başlayan Kutlamalara; Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Adalet Komisyon Başkanı Erhan Obut, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Yarbay Emre Dertli, Vali Yardımcıları Samet Öztürk, Fatih Kurt, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, askeri, erkân, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Standaki tören programı, aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğüne bağlı iki minik sporcunun Vali Hacıbektaşoğlu’na çiçek takdiminin ardından, coşku içerisinde geçen kutlamalarda, Judo, Taekwondo ve Jimnastik diğer spor alanlarında faaliyet gösteren sporcuların gösterileri beğeni ile izlendi.

İlimizde ulusal ve uluslararası alanında derece yapan sporculara ödülleri Vali Hacıbektaşoğlu ve protokol üyeleri tarafından törenle verildi.

Coşku ile devam eden kutlamalar, mahalli ses sanatçısı Cengiz Tan’ın sunduğu müzik dinletisinin ardından tören kortej yürüyüşü ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
SİİRTTE 19 MAYIS COŞKUSU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.