Bu haber kez okundu.

Siirt Tarım ve Hayvancılık Alanında Atılım Yılını Yaşıyor
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı yazılı açıklamada Tarım ve Orman Bakanlığının yürüttüğü kırsal kalkınma programına baş vurusu yapılan 11 adet projenin tamamının kabul edildiğini ve bunların tutarının 8 milyon 495 bin TL olduğunu söyledi.

Projelerin hayırlı olmasını dileyen Ören “Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından %50 Hibeli olarak yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında Bakanlığa gönderilen 11 projenin tamamı kabul edilmiştir. İlimizde, 8 Milyon 495 Bin Lira değerinde 11 adet proje hibe desteği almaya hak kazanmıştır.” Dedi.

Projeler hakkında da bilgi veren Ören açıklamasında bu konuda şu bilgileri verdi”1 Adet Süt Sığırcılığı Projesi ,1 adet Bal Fabrikası Kapasite Artırımı ve Güneş Enerji Sistemleri Projesi ,1 Adet Fıstık Fabrikası Projesi,1 Adet Kuruyemiş Paketleme Fabrikası Projesi,1 Adet Güneş Enerji Sistemi Projesi ve6 Adet Arıcılık projesi ilimize hayırlı olsun “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.