Bu haber kez okundu.

Siirt Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulundan "Müzikal Masal Gecesi"
banner229

 Siirt Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı "Müzikal Masal Gecesi" büyük bir beğeni ve alkış topladı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte İl Milli Eğitim Konferans Salonunda Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı "Müzikal Masal Gecesi" etkinliğine katıldı.  

İl Milli Eğitim Konferans Salonunda düzenlenen “Müzikal Masal Gecesi”nde öğrenciler, kısa komedi oyunlarını ve müzikal dramaları sergileyerek büyük bir beğeni topladılar.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutlayarak "Müziğimiz ve sanatımız, öz kültürümüzden geleceğimize uzanan bir köprüdür." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.